AANDACHT: Oefeningen zoals brug en berk, – geweldig ding. Maar ze hebben voorverwarmingspieren nodig om letsel te voorkomen. Daarom, vóór seks gymnastiek, maakt u eerst een kleine warming-up, zoals vóór de gebruikelijke: verwarmingshals, schouders, handen, rug, voeten met een complex van oefeningen die iedereen vertrouwde van de kindertijd. Er zijn nogal een paar video’s op het netwerk op het onderwerp, hoe op te staan ​​op de brug en hoe je voorbereidt.

een. onmogelijke missie

Trein: billen, buikspieren.

Bronpositie – Missionaris. Vraag de partner om overal viers over je heen te komen. Stammen billen en spieren vagina voor groter effect. En bewegen op en neer, probeer de schaamkracht naar zijn pik te bereiken.

2. Trek acht

Trein: billen, buikspieren.

De eerste positie is hetzelfde, maar op de vloer. Zet een paar kussens onder de billen om ze enigszins op te tillen. Kniel blijft gebogen. Geef een partner om u te betreden – en stammen van lobkovo-copshing-spieren, tegelijkertijd proberen de achterkant acht te trekken.

3. Palmsprong

Trein: handen, billen, kaviaar, heupen.

Tegen elkaar staan. Kook met de handen van zijn schouders, botten en hangen, met zijn taille en enkel gekruist. Gedrukte je innerlijke spieren, rechtzetten je schouders en zet borsten. Spannende spieren heupen, kaviaar en billen, je helpt hem niet alleen bij het gewicht te houden, maar verbranden ook calorieën op deze plaatsen.

4. Berk

Trein: handen, billen, kaviaar, heupen.

Licht breken en liggen op de gymnastiek mat naar boven. Ondersteuning van de onderrug met zijn handen

, til de bodem van het lichaam op zodat uw benen en kont loodrecht op de vloer stonden. Laat de partner naar zijn knieën gaan, neem je mee naar de kaviaar en beweeg zijn knieën dichter bij je schouders en je houdt het vast voor de heupen om te stoppen.

vijf. Brug

Trein: allemaal lichaam.

Heathing-spieren en ga liggen op het tapijt, de hakken aan het vastdraaien naar de billen, en de palm van de wind in de vloer naast het hoofd, zodat de ellebogen en enigszins verdunde knieën strikt in het plafond bekeken. Sta op de brug. Bekijk je borsten op één lijn met schouders en knieën werden rechtgetrokken. De partner kan binnen.