Volwassenen – het ding zoals en onvoorspelbaar, en aan de andere kant, zijn een gevolg van de set die de relatie en de voor de hand liggende factoren beïnvloedt.

Justin Lemiller, Canadese seksoloog, onderzoeker en schrijver

https://wings9channel.com/2021/05/17/leona-lewis-bleeding-love-dj-dark-adrian-funk-remix/

besloten om een ​​van hen te verkennen – de relatie van gehuwde verandering en duur van relaties. Dat is, grofweg, begon te zoeken naar een antwoord op de vraag, in welke fase mensen elkaar zo moeite hebben dat mechanisch in bed in bed naar anderen duiken.

In mijn blogseks & Psychologie Lemiller sprak over een recente studie gepubliceerd in het Academisch Publishing Journal of Sex Research. 313 Israëli’s werden voor hem ondervraagd (de gemiddelde leeftijd van 32-33 jaar), alles was heteroseksueel en huwden minstens één jaar. Deelnemers vroegen naar de waarschijnlijkheid van getrouwde verraad van hun kant en probeerden toen een relatie tot stand te brengen met de duur van het huwelijk.

Respondenten werden verdeeld in drie groepen: kort huwelijk (minder dan 5 jaar), het huwelijk van middellange duur (van 6 tot 10 jaar oud) en velen gehuwd (11 of meer jaar). De grootste kans op verraad was in de derde groep, en de laagste – in de eerste, in degenen die onlangs getrouwd zijn. Иными словами, чем дольше супруги находились вместе, тем охотнее они высказывали мысли об измене.

Однако данные мужчин отличались от женских. В частности, мужчины показывали линейный эффект, то есть шансы адюльтера увеличивались пропорционально сроку брака. Bij vrouwen was dit effect op zijn beurt Krivolyinen – ze hebben vaker gesproken over het hoge risico op verraad, als ze behoorden tot een groep in het huwelijk van gemiddelde duur, van 6 tot 10 jaar. Maar degenen die minder dan 5 jaar of meer dan 11 waren getrouwd, maakten veel minder vaak een verlangen om haar man te veranderen.