Kan een normaal persoon minstens één woord zeggen ter verdediging van chantage? Het blijkt ja. En deze man – ik. Bovendien, het spijt me heel erg dat ik dit niet bezit … Art. Ik ben ervan overtuigd: in sommige levenssituaties is het noodzakelijk om een ​​getalenteerde blackmailer te zijn – in de naam van het gezinswellzijn. Chantage – een crimineel? Het betekent om een ​​crimineel te worden. Eerder, de criminele ..

De echtgenoten drone vele vrienden. Maar ze geven allemaal de voorkeur aan communiceren met glorie, en niet met Vika. Het feit is dat communicatie met Vika – de Enterprise riskerig is. Ze spreekt lang en luid, met dramatische intonaties in een stem, met een decorerende ziel, de details van de volgende problemen en problemen. Luid, zodat Slavik zeker hoorde en gepenetreerd. Dus als niet ontspannen.

Wiki en Slavik Sinds zeven jaar samen, en al die jaren een glorieuze kerel, Dobryak, Society of Society, de werken en een intellectueel lijden een constante marteling van demonstratieve verwijten en wanhopige verklaringen zoals: ze zeggen dat ze van het niets zijn (dat is, van slavika)? En is het beter om te rennen? Bijna onmiddellijk na de bruiloft nam het rieten de regel om te bereiken van de echtgenoot van de gewenste acties met zo’n aanscherping. En de meer toeschouwers, met veel plezier, past ze aan deze riolering.

Het bedrijf gaat. Komt het gesprek, bijvoorbeeld over het land. En hier komt het naar de vicin met het zielige aantrekkingskracht op de mensen.

– Onze zoon, de arts voorgeschreven pijnboomlucht, hij heeft chronische tracheitis. Glorie weet het goed. Maar ons huisje in de loofzame van de buitenwijken. Drie jaar hebben we eindeloze gesprekken over het kopen van een perceel van een dennenbos! Maar de beroemde is ooit ooit. Het lijkt niet om de gezondheid van de zoon te geven. We zijn allemaal de zomer uitsteekt waar je nodig hebt. De ziekte verergeren niet, maar passeert ook niet. Noch hier. Het is te zien, ik zal zelf naar de uitwisseling van huisjes moeten gaan. Ik probeer gezond te worden, en hij … hier heb je, Annie, de man bouwde het huis waar je wilde, en precies wat je wilde. Jij, IRA, in het algemeen, Golden Man: hij is jij met mijn dochter voor twee maanden tot de zee stuurt elk jaar. En mijn … iemand

zal me vertellen waarom er een vader is? En waarom heb ik zo’n echtgenoot nodig??

En Vika gooit een welsprekende blik op Slavika. Het is alsof het vóór het toelatingscomité van het Theaterinstituut staat. “Houd je van het theater?»Luister niet, niet om er onmogelijk op te letten. De toeschouwers worden gedwongen om te tillen … Mannen schudt verlegen voor de salades, vrouwen zoeken sympathiek in een goede kerel, en degene, de arme kerel … hij is pittig, zijn handen trillen, schouders zijn vast zielig en schuldig. Hij zou graag beantwoorden, maar het is onmogelijk en woorden insert in een briljante waarnemend monoloog van de vrouw: alle Miceancena zal breken! Bovendien wordt Glory onderwezen door bittere ervaring: u kunt iets slechter bleken.

Er zal nog meer vermoorde spraak zijn – de beschuldiging van de belangrijkste aanklager van zijn leven. Hoewel hij eigenlijk iets te argumenteren heeft.

Pines het eerst … de tieten genaamd factor genoemd door een arts. Ten tweede, om hun huisje te verkopen, is niet zo eenvoudig, omdat het heel dicht bij de stad is. Ten derde, zelfs als het je erin slaagt om van deze ongeloofde hoogte af te komen, dan een solide toeslag, wat niet mogelijk is om het zich te veroorloven om iets anders in de gewenste plaats te kopen. Immers, onlangs, op het aandoen van Vicus, veranderden ze het tweede model “Zhiguli” naar “Volvo”.

Het heeft zijn favoriete manier van openbare spanking bereikt: “Mijn vrienden, ik kan gewoon niet in een nadeel rijden. Van benzinejacht bijna misselijk, begint migraine. Ja, en beschaamd: het lijkt geen bedelaars en reed de hel op wat … als ik een fatsoenlijke echtgenoot had … “

Zou Slavik aan zijn excuus kunnen zeggen, hoewel alles bekend is. Mensen aan zijn kant en zijn klaar om de fel geschilderde Vikin Rotik te achtervolgen. Wat ze zoekt? Wil haar echtgenoot schaden? Geniet van zijn vernedering? Alles is veel eenvoudiger: ze provoceert hem om te doen wat in elk geval nodig is, in haar mening. Vika is ervan overtuigd: alle beschaafde maatregelen van impact (overreding, schandalen, ultimatums) zijn ongetwijfeld. Nou, zal de slavik niet maken wat! En het gaat over het leven van het gezin, over het welzijn van de zoon. Hoe kan ik haar echtgenoot beïnvloeden? Gewoon afval van de hut worden, en tegelijkertijd, wanneer je het doorslikt met de mogelijkheid van echtscheiding, afscheid van je geliefde vrouw en aanbeden zoon.

In feite, dergelijke ervaring als “uitputting van andere bronnen”, in deze familie is er geen. Van het eerste jaar van het gewricht van Vika, alleen de “merk”. Maar wie zal dat in rekening brengen, niet vanwege deze DRONA drie jaar na de bruiloft, hebben we al een uitstekend drie-kamer appartement, Slavka Ros en groei in dienst gekocht? We hebben de auto al genoemd en het materiaal en andere perspectieven van het paar zijn de meest regenboog.

Is niet het recht van vika? En is het helaas Slavka? Misschien kent zijn vrouw zijn schattige partner beter? De laatste jaren zijn we allemaal allemaal, het verzamelen zonder drone, deed ze gewoon dat ze het probeerden te begrijpen: waarom een ​​geweldige man zo oneindig patiënt is? Masochist? Ziet er niet op. Slinder, lafaard? Niets zoals dit! We konden geen rationele verklaringen vinden voor dit fenomeen, behalve één: Glorie houdt voorzichtig van zijn magere en niemand vergeeft het respectloos van haar. Hijzelf zegt vaak:

– Ik had het geluk met mijn vrouw. Ze is de beste. Trouwens, zonder haar, zou ik niets in mijn leven vasthouden ..

Collusie met mitralisklep

OLGA YURYEVNA EN IVAN LVOVICH Net slechts vijftig, ze zijn behoorlijk krachtig en leiden een actieve levensstijl, die vandaag natuurlijk helemaal geen uitzondering is, maar in plaats van de regel. Hun zoon en dochter leven afzonderlijk en hebben hun gezinnen.

Olga Yuryevna heeft zijn eigen manier van impact op man en kinderen. Het resorteert hem in gevallen waarin ze niet iets doen in zijn eerste rechtvaardige vereiste of een slecht karakter vertonen. De methode wordt “patiënt hart” genoemd. Beschuldig de auteur niet in spot over zieke mensen. De auteur weet te goed dat de genoemde dame met een hart in orde is: het werd gediagnosticeerd mijn goede bekende cardioloog.

Tien jaar geleden werd Ivan Lvovich plotseling geïnteresseerd in automobilist en werd een dag om te verdwijnen in de garage. Olga Yuryevna vond de auto met een serieuze rivaal en … gediagnosticeerd de rode gloeilamp: een huis in gevaar. Op de opmerkingen van zijn vrouw werd Ivan Lvovich uitgelachen of geïrriteerd, maar niets is veranderd. De enige manier om een ​​ontwoorde zorg voor de echtgenoot te bereiken, was het gebeuren van een hartaanval. Ivan Lvovich was zo bang dat hij lange tijd zijn passie reed, greep een garage op een zwaar hangend kasteel en opende hem nu af en toe, een paar keer per maand, en zelfs twee uur, niet meer ..

Trouwens, het was geen hartaanval, maar een gescherpte osteochondrose, die Olga Yuryevna uitlegde mijn bekende dokter. Maar de wijze vrouw verborg dit feit van familieleden en geliefden, verklaarde dat ze vond “Lanced Mitral Valle Proverapse”. Gerelateerd, natuurlijk, bang en begon zijn vrouw en moeder te verdedigen tegen elke opwinding.

Op een dag leidde de zoon het meisje naar het huis, dat hij zijn toekomstige vrouw belde. Olga Yuryevna had grote twijfels over haar account. ‘S Nachts had moeder een “aanval”. Het is waar, alles eindigde goed: en moeder herstelde, en de jong is getrouwd. De schoondochter heeft echter vanaf het begin geleerd dat de schoonmoeder niet van streek kan zijn. Toen werd hetzelfde gedaan met de verloofde van zijn dochter.

Hoewel, natuurlijk, de wetenschap van Ivan Lvovich beter is dan alles. Hij weet: alleen de echtgenoot legde haar hand onder de linkerborst, bit de onderste spons, het browch van het huis bracht het betekent dringend raden wat te doen, het te doen, te veranderen, te veranderen, te veranderen. D. en T. P. Ivan Lvovich bestudeerde de bergliteratuur op cardiologie en maalt op kinderen, geloofde dat degenen niet altijd bij het eerste fluitje doen wat moeder vraagt. Gooi bijvoorbeeld niet meteen al je zaken om naar het dorp te gaan naar de grootmoeder achter de aardbei ..

Olga Yuryevna leeft zeer comfortabel. Met uitzondering van een klein ongemak van de noodzaak om constant alert te zijn en onthoud je hart om hem op tijd te vangen. En provoceer dus in inheemse schuldgevoelens. Geen grap, Olga Yurievna – een van de meest liefhebbende vrouwen en moeders in de wereld.

Dus, chantage – provocaties van apotheose en de basis van familie welzijn. Talent dat me niet van God geeft. Misschien zijn er daarom onoplosbare problemen in mijn eigen gezinsleven. Het is mogelijk dat ik om deze reden niet kan bereiken van dicht bij het feit dat, naar mijn mening, het is voor mij nodig voor mij, en voor hen voor onze familie. We houden allemaal erg van elkaar. Het is mogelijk wanneer er zo’n liefde in het gezin is, dan is provocaties en chantage niet bijzonder nodig? Maar … we lezen het artikel vanaf het begin.