Het pad naar de wereld van seksueel plezier ligt door onze zintuigen. Ze ervaren en analyseren een verscheidenheid aan stimuli-irriteren – fysiek, chemisch, mechanisch. Gevoelens zijn visueel, auditief, olfactory, smaak, tactiel. Hoe meer sensaties betrokken zijn bij het seksuele spel, het helderder het plezier en het orgasme. Praat over hoe je dit bereikt.

Zeden. Geuren van liefde

Geurs is de eerste erotische stimulator. Je kunt je geliefden nog niet zien, wat bijvoorbeeld een douche neemt, maar stemt in op de intieme nabijheid van het met bepaalde geuren. Ze worden afrodisiacs genoemd. Dit zijn stoffen die seksuele aantrekkingskracht en seksuele activiteit verhogen. Deze geur bezit vanille, roos, chocolade, koffie, musk, barnsteen, olie Patchouli, Ylang-Ylang en anderen.

Toestel effectief smaken in de vorm van speciale kaarsen. Ze beïnvloeden onmiddellijk drie zintuigen – visie (vuur), geur (geur) en aanraking (gesmolten olie, waarin de pit brandt, kan op het lichaam van de partner tijdens een liefdesspel druppelen of in de huid wrijven).

Lees ook
Grote grootte – prachtige minnaar?

Het is belangrijk om te weten welke geur zoals je partner. Het kan worden bepaald tijdens zo’n sexy game: maak je geliefde ogen en laat hem een ​​soort geur inademen – eerste, dan een andere, de derde. Wat het de meest opwindende lijkt, hij is zij het.

Natuurlijke lichaamsgeur van een geliefde persoon kan ook opwinden. Dus haast je niet onmiddellijk naar de douche als je man al vatte en begon een liefdesspel. Knuffelen, erop zetten.

Smaak. Erotische keuken en sex cosmetica

Vanaf een lange tijd werden speciale producten voor kookgerechten, ontwakende sensualiteit en seksueel verlangen gebruikt in de tradities van verschillende gewassen. Dit is een dille, anijs, ginseng, knoflook, uien, bananen, mango, dijk, avocado, asperges, champignons, foiled olie, eieren, rode kaviaar, zeevruchten, olijven, sesam, honing, vanille, anjer, curry, gember, rozemarijn , komijn en anderen.

Tegenwoordig verscheen een nieuwe richting tussen smaak – sex cosmetica. Vloeibare chocolade, geurige en zoete poeder voor lichaam, lipgloss, olie voor intieme kussen, evenals een douchegel – dit alles is eetbaar en voegt daarom tactiele sensaties van smaak en helderheid toe.

Liefde voor zichzelf manifesteert zich door liefde voor seksueel plezier. Dientengevolge, de meer tinten van plezier, laten we jezelf voelen, hoe meer we van jezelf houden en onze partner. Oral Carrieses zullen een verscheidenheid aan sensaties spelen, als ze smaak aan hen toevoegen.

Visie. Visuele opwinding

Elke vrouw en elke man zou moeten bepalen welke beelden voor hen sexy zijn, welke foto’s zijn enthousiast (video, foto of kaarten met seksscenario’s), mannelijke dominantie of vrouwelijk. Probeer deze afbeeldingen te recreëren tijdens seksueel contact.

Probeer bijvoorbeeld bindende of speciale handboeien. De opwinding kan de foto zelf veroorzaken – handboeien, touw … bovendien, elke beperking geeft het effect van opwindinggroei.

Lees ook
Trio: alles "achter" En "tegen"

Intieme nabijheid vereist een speciale sfeer. Maak verlichting gedempt. Perfecte rode kaarsen zijn ideaal omdat de rode kleur zelf een seksstimulator is. Benadrukt ook perfect uw seksualiteit rode lippenstift en rode manicure – vooral in orale strelen.

Wanneer je de penis van een man stimuleert met handen of kussen, doe het dan dat hij je acties kan bekijken. Vergeet niet dat alle mannen visuals zijn. Nou, als er een spiegel in de slaapkamer is. Zorg ervoor dat je een man zelf laat zien, je geslachtsorganen. Laat je bewegingen soepel, sierlijk zijn. Verlaat de sieraden als je van houdt.

Gehoor. De kracht van erotische geluiden

Wanneer ik vrouwen onderwijst aan de techniek van een orgasme gebaseerd, doet denken aan adem tijdens seks, dan met spijt merk ik dat vrouwen luid verlegen en kreunen. Het blijkt dat ze zich ook in bed met een man bedwingen. Maar het orgasme is een luide uitademing en huilen. En aan deze climax leidt een aantal geluiden die het proces vergezelt – verschillende "Ohh-ahu", combineren, liefdesbevordering en zelfs "vies" woorden. Ze lichten vooral sommige mannen aan. Stille seks is onnatuurlijk. Ik adviseer je om de film te bekijken "Toen Harry Sally ontmoette". Er is een scène van imitatie van orgasme in een café. Kenmerkende geluiden die Sally is gepubliceerd, een hele hal opgenomen. Vergeet niet de muziek. Vrijen met muziek – ze stimuleren en ontspant.

Tactiele sensaties. Diversiteit aan aanrakingen

Seks is een aanraking. En wat ze meer divers zijn, hoe meer gamma-sensaties

. Onthoud in de film "Negen en een halve weken" Scène, waar een man een vrouw streelt met een stuk ijs? Wat voor soort scherpe gevoelens ervaren! Warmte – koud, zachte strelen – compressie of bindend, hand – zijdehandschoen, warme olie – ijs. Alles wat er op het contrast gebeurt, heeft een speciaal spannend effect. Daarom willen we soms partners – bijvoorbeeld, op het moment van het naderen van de piek van het plezier om de blazende gevlochten te voelen.

Diffoods in tactiele sensaties kunnen worden bereikt zonder speciale effecten, die alleen het lichaam toepassen. Immers, naast lippen, handen en vingers, kunnen we je man strelen met alle delen van het lichaam – borsten, buik, geslachtsdelen, voeten, haar. Vergeet niet dat erotische massage een massage is met alle lichaam.

Van zijn tienjarige ervaring in het werk van de seksoloog, besefte ik dat de meeste vrouwen niet alleen weinig weten over hun seksualiteit. Maar vaak hebben ze hulp nodig om ook te leren hoe ze alle vijf zintuigen moeten gebruiken tijdens liefdesklassen en creativiteit in het intieme leven leiden.

Word ook mee naar de TSN-groep.Blogs op Facebook en volg de updates van het gedeelte!