Zo’n niet lui was vier keer per week om de opening van tentoonstellingen, modeshows, filmmakers of gewoon in clubs, op de verjaardagen van alle drie honderd en bekende, en verschillende festivals en concerten in te gaan.

Ze hielden met dagelijkse significant en niet erg likes, zijn erin geslaagd om te werken, schoonheid te brengen, met vrienden te communiceren met vrienden, reizen – en daar, op deze manieren, hebben ze ook seks, omdat ze niet op het strand logen, en elke avond na zonnig En Marine Pleasures hangen rond de bars en disco’s en waren niet bang om met een vreemde naar hem toe te vertrekken.

Sex in de afgelopen dagen eiste eindeloze energie, moed, goede gezondheid. Nou, en min of meer fatsoenlijke inkomsten.

Natuurlijk waren er andere manieren om seks te krijgen – bijvoorbeeld trouwen of een permanente partner vinden. Maar in 20 of zelfs 30 reguliere partners – Ephemeral Phenomena. Of ze zijn verveeld met jou of jij – zij, en je scheidde weer zonder seks.

Lees ook
Over de voordelen van geslachtsgesprekken

In de 40e begint alles net om te scheiden – en opnieuw begrijp het niet waar ze dit geslacht in het algemeen nemen, als je op woensdag op de bank wilt liegen en lees en geen aankleden tot drie nachten.

Seks eerder was zoiets als vodden "High fashion" – Elite-product, dat een rijke of beroemde, of enkele bijzondere mensen kan veroorloven.

Tegenwoordig praten ze over de deconsolutie van seks. Ze zeggen waar die dateert waar romantiek? Het was vroeger beter, het gras was groener, wijn – goedkoper, maar smakelijker, gelach – luider. En nu is er een tondel, puur – en datums werden iets als interview met de HR-afdeling.

Je kiest een man, we ontmoeten hem, drinken een kopje koffie – en als je het leuk vindt, loop je met hem in een bar drinken van wijn en als je het niet leuk vindt – beleefd afscheid. En niemand is beledigd omdat de eerste date eerlijk gezegd is, je bent niet eens verplicht om een ​​heel diner te lijden, omdat het meestal gebeurt als je wordt uitgenodigd door een man offline.

Als je van elkaar houdt, kun je onderhandelen, zal je vandaag met elkaar slapen. Immers, zelfs met live communicatie voor een tijdje, bent u nog steeds in de zone van sociale netwerken – in het gevoel van ethiek, directer en praktischer dan al deze hints en ambiguïteit van de ethiek van het echte.

Over tondel vertelde me bijna onbekend meisje. Het was twee jaar geleden in Berlijn. We dronken met vrienden in een café, ze waren bekend met haar – en riep tot ons bedrijf. Ik heb geen gelukkiger en enthousiaste man gezien dan deze Nina (laten we het noemen) toen ze over deze aanvraag vertelde.

– Ik heb nooit seks gehad op de eerste date! Ik zit meestal thuis en weet het niet waar dit geslacht! Ik had geen seksjaar! – Ze zei niet dat ze riep.

Tondel veranderde haar leven. Ze hoefde zichzelf niet meer te kwellen, denkend dat het voor de seks nodig was om ergens heen te gaan, communiceren met andere mensen, en wacht op iemand van hen die je misschien leuk vindt, en na Socia om je zorgen te maken, wil hij zich weer ontmoeten. Nina ontving de data, seks, plezier uit het leven – en dit alles zonder hun gewoonten te veranderen.

Dankzij applicaties zoals Tinder is seks betaalbaar geworden, zelfs voor degenen die geen superpassies wilden maken om het te krijgen.

Dit kan worden vergeleken met het geluk dat ons een massamarkt van modieuze kleding gaf.

Hier in mijn vroege jeugd waren er Levis Jeans, Froot van de Loom T-shirts, Nike Sneakers en Dr Boots. Martins en diesel (dan voor voldoende geld). Nou, tweedehands. Tweedehands daadwerkelijk opgeslagen als ik interessant wilde – en goedkoop. Dan verscheen H&M en Zara – en het leek gewoon ongelooflijk, verbluffend, ondraaglijk geluk.

Veel mensen zijn natuurlijk geknuffeld – hoe kun je kleding en seks vergelijken? Het is heel goed mogelijk, omdat de kleding niet alleen een doek is, het is de weg naar schoonheid, om een ​​aantrekkelijk, interessant te voelen. Dat wil zeggen, vergelijkt dergelijke concepten als seks en schoonheid, niet seks en jeans.

Ja, High Fashion is nog steeds niet beschikbaar – ik kan me jurken niet veroorloven voor $ 2500, maar ik kan tien dingen voor dit geld kopen van een zeer goed merk – zo’n twintig jaar geleden vóór het uiterlijk van een stijlvolle massamarkt.

Nina kan nu seks en datums veroorloven – dankzij de aanvraag voor smartphones.

De behoefte aan seks eerder gedwongen ons te verdragen met partners die ons al lang niet hebben gehad. Mensen leefden op een of andere manier omdat gedachten over vrijheid, dat is, over de volledige afwezigheid van seks, ze waren zelfs meer bang gemaakt dan saaie relaties met een persoon die moe was.

Nu breek je uit met iemand – en je kunt plezier hebben met romantische applicaties, zelfs zonder thuis te gaan. Je kunt zelfs virtuele seks maken – en het is leuk, het is beter dan seks onder het geluid van pornografie.

Seks is niet noodzakelijkerwijs penetratie. Het is een flirten en geslachtsgesprekken en seksfoto’s en een gevoel van avontuur.

Het is zelfs verraad zonder verraad, want wanneer je zinkt, heb je gewoon plezier. En aan de andere kant, voldoe aan dat je het leuk vindt om je plezier te hebben van seks flirten.

Al deze applicaties, trouwens, maakten ons moreeler.

Hier eerder, laten we zeggen, ga naar de club. Vandaag ga je, morgen gaat je – en met iedereen werkt het niet. Dan ga je naar de derde keer, en jullie verbranden, en http://ariana-restaurant.com/contact-us/ je denkt: oké, drink gewoon meer.

Of op een datum voor het diner communiceren, drinken, drinken – en je bent al in iemands bed alleen omdat hij te veel wilde Seks in principe en te veel.

Lees ook
Trio: alles "achter" En "tegen"

Toepassingen maken voorafgaand keuze mogelijk. En je hebt misschien minstens drie korte data per dag of avond, zodat je de volgende dag zou kunnen kiezen wie de waarheid interessant voor jou is. Toepassingen sluiten fouten uit. Moraliteit is God van het nieuws wat een pluspunt, maar wanneer we een goede betekenisvolle keuze maken, voelen we ons gelukkiger.

Alle mannen met wie ik heb ontmoet na dating in Tinder waren geweldig. Met elk kon ik elkaar ontmoeten. (Niet gebeurt, maar het is een ongeluk. Of het lot.)

Al deze gesprekken over de deconcentratie, over de afschrijving van romantiek – onzin, retrogradisme en nostalgie in tijden dat de bomen groot waren.

Misschien hebben we natuurlijk allemaal bedekt met ongebreideld seksverbruik. Maar er is hier niets vreselijks – dit is het fase van euforie, het zal rijden.

En zeker, er is niets mis met het feit dat de datums niet zo moeilijk zijn dat velen gemakkelijker waren om ze te weigeren dan zichzelf te bewijzen dat ze geen matrassen waren, niet een luie, niet amoeba, en dat hun levensstijl – voor verliezers, die het tekort aan seks in sommige hobby of wasvloeren indienen.

De beschikbaarheid van seks is een prachtig, inspirerend voorrecht van de XXI-eeuw, en dank voor dit aan God, "Google", "Facebook", "Tondel" en andere bronnen waar mensen hun geluk (en zelfs vijf minuten) kunnen vinden zonder op te staan ​​vanaf de bank.

Losers bestaan ​​niet – er zijn gewoon niet-succesvolle plaatsen en tijden waarin iemand geen geluk heeft om geboren te worden.

Lees meer publicaties op "Snob.Ru"

Word ook mee naar de TSN-groep.Blogs op Facebook en volg de updates van het gedeelte!