De hereniging van de ster met Ben Affleck werd een van de luidste en onverwachte gebeurtenissen van het jaar. Maar dit betekent niet dat de terugkeer naar de oude relatie een geweldig idee is voor iedereen.

We haasten ons om alle fans door Bennifer te teleurstellen: Britse psychologen bespraken de laatste statistieken van de belangrijkste klachten van hun klanten en kwamen erachter dat een groot aantal voormalige paren herenigd is vanwege … PANDEMIC. Ja, en Jennifer Lopez met Ben Affleck inclusief! Haast je niet om te lachen met het einde van specialisten, want in hun verklaring zijn er een reden.

Margaret Bolat, expert op relaties met 25 jaar ervaring, zegt: nooit in haar carrière had niet zoveel verhalen over herenigde geliefden, zoals in het afgelopen jaar. De reden zij en haar collega’s zien in zelf-isolatie, die in Europese landen een orde van grootte moeilijker was dan wij. Zelfs als de mensen zich niet realiseerden, voelden ze onzekerheid en angst voor de toekomst, dus ze waren op zoek naar troosten in het meest vertrouwde en dichtbij – een man of hobby.

Iemand ging zitten om een ​​kruis te borduren, en iemand keerde terug naar de armen van de voormalige vriend of geliefd. Margaret gelooft dat voor Jennifer op de top van de pandemische angst, er moeilijkheden waren in de relaties met Alex Rodriguez, die ondervroeg dat ze voor hem was – de enige. Zo logisch, vanuit het oogpunt van een psycholoog, was een stap voor haar een terugkeer naar de “Native Harbor”, naar degene met wie ze zich veilig voelt.

“Jennifer lijkt een sterke, zelfverzekerde vrouw, maar ze houdt ook van liefde. Ze houdt ervan om bij iemand te zijn die haar een toevlucht maakt, ‘zei Margaret.

Maar dit betekent niet dat de terugkeer naar de eerste na een pandemie een geweldig idee voor iedereen is. Bolat biedt iedereen die deze gekke gedachte heeft, om de legacy ketting die uitbrak, reageerde op eenvoudige vragen. Ze zullen helpen om erachter te komen of het inderdaad naar hun vorige is om te haasten, en tegelijkertijd om je verhaal te vergelijken met de Epic Benififer. Vervolgens bieden we de vragenlijst Margaret en de antwoorden van Bennifer (Hypothetical, natuurlijk).

een. Heb je genoeg tijd om te kijken naar wat er gebeurde vanuit een nieuw gezichtspunt had? Je zou tijd moeten hebben om te genieten van het leven buiten de oude “bubble”, schuur tranen en spijt en profiteer van nieuwe functies. Anders kijk je nog steeds naar het leven door het prisma van oude relaties.

Jennifer en Bena Time hadden veel – maar liefst 17 jaar! Tijdens deze periode gaf Lopez getrouwde Mark Anthony, de geboorte aan een tweeling (de zoon van Max en dochter Emma) gescheiden Anthony, ontmoette met Casper Smart, brak met hem uit, keerde terug, opnieuw uit elkaar gegaan, verdraaide de romantiek met Drake, dan met Rodrigse met Drake – Verder weet je.

In Ben was alles veel gemakkelijker: hij trouwde met Jennifer Garner, die hem de dochters van Violet en Serafin en zoon Samuel gaf, scheidde haar, begon met Anya de Armaas te relaties en brak met haar uit.

2. Wie je bent? Misschien in de oude relatie had je geen gevoel “ik”. Het is erg belangrijk dat je erover nadenkt, omdat een sterke relatie bestaat uit drie afzonderlijke delen: ik, je partner en wij.

3. Hoe zijn jullie allebei veranderd?? Als je het afgelopen herinneringen hebt afgedaan, zou je elkaar aantrekkelijk vinden? Na verloop van tijd en belangen, of u nu compatibel bent?

In relatie tot Ben en Jennifer is dit een extreem romantische vraag. Als je naar de verse paparazzi-snapshots kijkt, is het merkbaar dat een paar hun oude routes en houdingen bijna herhaalt. In het hotel, op het jacht, op het balkon, op straat – ze gedroegen 17 jaar geleden op dezelfde manier. Dat is zeker – begon vanaf het moment waarop ze stopten.

4. Je was klaar voor nieuwe relaties? Als je in spijt leefde, is het onwaarschijnlijk dat het de mogelijkheden van nieuwe relaties ziet, wat betekent dat ze geen andere opties hebben overwogen. Als gevolg hiervan links zelf zonder een keuze.

vijf. Welke relatie had je?? Als jullie allebei langdurige relaties gepland waren, maar er is iets misgegaan, is het de moeite waard om er zeker van te zijn dat het niet langer zal gebeuren. Is de oorzaak van falen gefixeerd?

Er zijn geen opmerkingen voor het vierde nummer, we hebben het bovenstaande verhaal van Ben en Jennifer na elkaar al herinnerd. Maar met de vijfde is alles ingewikkelder, omdat niemand, naast hen, niet weet dat ze zijn gebeurd. Officieel eindigde de classificatie van Sterren de dag voordat de aangewezen bruiloft naar verluidt zou komen vanwege het feit dat Paparazzi hen de hele vakantie heeft verwend en het gelukkige komende leven heeft ondervraagd.

Geruchten die Lopez en Affleck serieus dachten aan drie onderzeese ceremonies om fotografen af ​​te leiden. Hoewel ze geruchten dat Ben naar verluidt niet het hoofd had met de aard van de bruid en besloot

niet met haar te trouwen – maar wist hij niet hoe Jennifer is, aan de verloving? Over het algemeen, al dit mysterie bedekt met duisternis. Als er echter geruchten waar zijn en Lopez zich voorbereidt op het trouwen van Affleck, is de oorzaak van afscheiding blijkbaar geëlimineerd. Of wacht.

6. Wijs een datum toe. Als je nog steeds terugkeert naar de oude relatie, probeer ze als nieuw te ervaren. Als alles weer instort, zal op zijn minst teleurstelling niet zo pijnlijk zijn, maar als deze keer alles werkt, dan krijgt het plezier dat je meer krijgt. Nieuw, je bent nieuwe kans op liefde.

En kijk naar Jennifer en Ben, het wil echt geloven. Natuurlijk zijn de fans van de sterren nog steeds niet zeker of hun roman een PR-slag is om de aandacht te trekken (hoewel de resonantie, natuurlijk, verbluffend). Bovendien is Affleck een speciaal geschenk van Jennifer Lopez, en naar de mening van de psycholoog, het is een slecht idee: ze zeggen, je zou het geheugen niet de schuld moeten geven en proberen te doen alsof er niets voor deze 17 jaar is gebeurd, en jij zijn allemaal hetzelfde in liefde en jong.

Aan de andere kant, waarom zouden deze twee echt niet terugkeren naar de oorsprong en niet eerst beginnen? Tenminste als de sterren het altaar nog steeds bereiken, zal hun verhaal zeker de meest romanticus zijn in de afgelopen 20 jaar.